Medewerkers

Verzekeringen

Philip Gryspeert

philip

Verzekeringsmakelaar

Contacteer mij

Na het behalen van zijn licentiaatsdiploma Toegepaste Economische Wetenschappen (Rijksuniversiteit Gent) kon Philip aan de slag als verzekeringsinspecteur bij de maatschappij De Vaderlandsche. Als inspecteur was hij 14 jaar lang de schakel tussen de maatschappij en de makelaar. In juni 2001 nam Philip samen met zijn collega -inspecteur Stef Barbier het BBL-kantoor op het Marktplein van Zwevezele over. Daarnaast was hij van 1988 tot 2002 docent bij Syntra-West Brugge en Kortrijk waar hij 8 uur per week les gaf aan toekomstige verzekeringsmakelaars. Philip is niet geboren maar wel getogen in Zwevezele waar hij sinds zijn vierde levensjaar woont. Hij is actief in tal van verenigingen zoals het Davidsfonds, het Ouder-comité De Regenboog en De Vlieger… Tevens was hij reeds meer dan 20 jaar een vaste waarde in de kookploeg van de Chirojongens van Zwevezele.

Liselot Crombez

liselot

adviseur verzekeringen
(particulieren en zelfstandigen)

Tel: 051 48 06 76

Contacteer mij

Haar opleiding Financie- & Verzekeringswezen (Arteveldehogeschool Gent) beëindigde Liselot met een stage bij B&G. Vervolgens kon ze onmiddellijk aan de slag in het kantoor. Haar hoofdtaak bestaat uit het analyseren, voorbereiden, opmaken en opvolgen van verzekeringsdossiers. Na een eerste gesprek met Stef of Philip, zorgen Liselot, Birgit en Joyce samen met Kelly en Isabelle voor ‘de puntjes op de i’ in uw dossier.

Birgit Tallieu

birgit

Adviseur verzekeringen
(particulieren en zelfstandigen)

Tel: 051 48 06 77

Contacteer mij

Na 3 jaar bachelor bedrijfsmanagement en 2 jaar master handelswetenschappen te Gent, kwam Birgit bij Barbier & Gryspeert terecht. Samen met Liselot, Kelly, Joyce en Isabelle staat ze in voor het beheer van uw verzekeringsdossiers, namelijk het uitwerken en opvolgen van offertes tot de opmaak van polissen. Dagelijks voert Birgit marktstudies uit om zo voor elke klant het beste voorstel inzake prijs/kwaliteit te vinden.

Kelly Desmet

kelly

Adviseur verzekeringen
(particulieren)

Tel: 051 48 06 72

Contacteer mij

Kelly behaalde haar diploma Master in de Handelswetenschappen en had reeds 5 jaar ervaring in de bank- en verzekeringswereld toen ze bij Barbier & Gryspeert kwam werken. Samen met Liselot, Birgit, Joyce en Isabelle beheert zij uw verzekeringsdossiers. Van het uitwerken van offertes, tot het opmaken van het definitieve contract, dit steeds volgens de noden van de klant.

Isabelle Defour

isabelle

Adviseur verzekeringen
(particulieren en zelfstandigen)

Tel: 051 48 06 71

Contacteer mij

Isabelle heeft na het behalen van haar diploma licentiaat in de handelswetenschappen, 16 jaar ervaring in de verzekeringssector opgedaan. Zij versterkt ons team met het beheer van de verzekeringsdossiers van particulieren en zelfstandigen. Aangezien Isabelle ook ervaring heeft met schadebeheer, kan zijn in drukke periodes en bij afwezigheid van Ann instaan voor de continuïteit van uw schadegevallen. Ook klantenbezoeken neemt zij voor haar rekening.

Ann Vanbelle

ann

Schadebeheer verzekeringen
(particulieren en zelfstandigen)

Tel: 051 48 06 75

Contacteer mij

Ann werkt reeds 20 jaar in de verzekeringssector, waarvan 13 jaar bij B&G. Zij is dan ook goed vertrouwd met het reilen en zeilen van het kantoor. Ann beheert voltijds de schadegevallen gaande van verkeersongevallen tot waterschade... Het vaststellen van de schade en het bijwonen van de expertise gebeurt door Philip zelf. Ann begeleidt dan verder vanaf aangifte tot uitbetaling van de schadevergoeding. Gezien Ann fulltime bezig is met schade, staat B&G borg voor een zeer vlotte schaderegeling.

Joyce Noppe

joyce

adviseur verzekeringen
(particulieren)

Tel: 051 48 06 74

Contacteer mij

Joyce volgde de opleiding Financie- en Verzekeringswezen aan de Arteveldehogeschool in Gent. In 2016 studeerde ze af. Na haar eindstage bij Barbier & Gryspeert kon ze aan de slag in het kantoor om het team te versterken. Joyce beheert de verzekeringsdossiers van particulieren. Ze houdt zich voornamelijk bezig met het uitwerken van offertes en het opmaken van polissen, steeds op maat van de klant.

Anisa Allamani

anisa

adviseur verzekeringen
(particulieren)

Tel: 051 48 06 73

Contacteer mij

Anisa behaalde haar diploma immobiliën- en verzekeringswezen in 2016 bij Vives Kortrijk. Sinds 12 juni 2017 maakt ook zij deel uit het team van Barbier & Gryspeert. Samen met Joyce en Kelly zorgt Anisa voor de verzekeringsdossiers van de de particulieren. Offertes uitwerken op maat van de klant en polissen opmaken en wijzigen is dan ook haar dagelijkse taak.