10 pijlers

ONE STOP SHOPPING

Eén adres voor al uw bankzaken en verzekeringen. Maak het uzelf comfortabel en bundel al uw financiële zaken. Dat spaart tijd én vaak ook centen.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Als zelfstandige makelaars tasten wij met kennis van zaken de verzekeringsmarkt af. U moet als klant niet op zoek naar de beste prijs-kwaliteit. Dat doen wij in uw plaats. Dit combineren wij met de uitbating op zelfstandige basis van een ING-agentschap. Een combinatie die je niet vaak terug vindt.

PERSOONLIJKE SERVICE

U bent voor ons geen nummer. Hoe beter wij u leren kennen, hoe persoonlijker wij u kunnen adviseren. Wij blijven op post met ons eigen personeel en garanderen continuïteit in onze persoonlijke aanpak.

24/7

Wij maken graag tijd voor u. Bij ons op kantoor, bij u thuis… kortom als u daar de tijd voor heeft. Ook buiten de kantooruren plannen wij een afspraak en blijven wij bereikbaar in geval van schade. De nieuwe bankautomaten met uitgebreide mogelijkheden staan altijd tot uw dienst. Zelfs in het weekend kan u bij ons geld storten.

KENNIS VAN ZAKEN

Onze jarenlange ervaring laat ons met kennis van zaken handelen. Er wordt geïnvesteerd in continue bijscholing van alle medewerkers. We betrekken specialisten in ons advies.

INNOVATIE

Wij investeren in de betere computer- en telefoniesystemen en volgen de nieuwe trends. Wij denken vooruit in het voordeel van onze klanten. Zo werden onze kantoren vernieuwd om u op de beste manier te kunnen dienen.

SNELHEID

Vlug handelen is cruciaal bij schade in verzekeringen. Wij behandelen zelf de meeste schadegevallen: alles wordt meteen geregeld en uitbetaald. Ook bij kredietdossiers betekent een vlugge beslissing winst voor iedereen.

SPECIALISATIE

Je kan niet alles kennen en kunnen. Wij verdeelden de taken onder zowel de zaakvoerders als bedienden. Indien nodig doen wij een beroep op deskundigen. Zo vormen wij een hecht team van medewerkers, elk met een sterke specialisatie.

TOEGANKELIJKHEID

De openingsuren werden nog ruimer. Op donderdag is het kantoor tot 18u open. Andere dagen zijn we tot 17u op kantoor. U bent van harte welkom voor een open gesprek. Ook als (nog) niet –klant.

EERLIJK EN CORRECT

Wij werken vanuit een langetermijnvisie. Wat vandaag niet kan, is morgen misschien een ideale oplossing. Geen verplichtingen, geen hard-selling. Maar advies op uw maat. Wij willen u morgen ook nog recht in de ogen kunnen kijken.